Varga Judit: Az európai liberális baloldal ismét önellentmondásba keveredett

A politikus szerint jól látszik, hogy ha magyargyűlöletről van szó, már a saját intézményüknek sem hisznek.

Forrás: MTI2024. 01. 09. 19:59
VARGA Judit
Budapest, 2023. szeptember 8. Varga Judit, az Országgyûlés európai ügyek bizottságának elnöke a budapesti Next Generation is Female konferenciáról tartott sajtótájékoztatón az Országházban 2023. szeptember 8-án. A jövõ évi magyar EU-elnökségre történõ felkészülés részeként szervezett kétnapos tanácskozás témája a globális demográfiai kihívásokra adható válaszok Európában. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem kellett sok időnek eltelnie az új évből ahhoz, hogy az európai liberális baloldal ismét önellentmondásba keveredjen” – írta közösségi oldalán az Országgyűlés európai ügyek bizottságának fideszes elnöke. 

Varga Judit emlékeztetett: nemrég jelent meg a hír, hogy a brüsszeli elit egy újabb 7-es cikkelyes eljárást kezdeményezne Magyarországgal szemben, ami „végső soron hazánk szavazati jogának elvételét alapozná meg”.

Mindezt persze akkor, amikor az egész Európai Unió legjobb minősítésű igazságügyi rendszerét építettük ki, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy már a bizottság is elkezdte felszabadítani a Magyarországnak járó kohéziós forrásokat

– írta, hozzáfűzve: „jól látszik, hogy ha magyargyűlöletről van szó, a liberális baloldal már a saját intézményének sem hisz”.

Borítókép: Varga Judit (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.