Véletlenül megölt valakit ez a férfi, ön látta? + fotó

Nagyon keresik a rendőrök.

Forrás: Police2024. 01. 29. 15:16
2020.11.11. rendőrautó rendőrség Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt a 34 éves D. Gábor ellen folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság – közölték.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a férfi január 27-én nem sokkal este fél tíz után a Thököly úton egy kisvendéglő előtt előzetes szóváltást követően 

meglökött egy férfit, aki az úttestre esett és elütötte egy autó.

Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A férfiról fotója is van a rendőrségnek. 

Forrás: Police

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a felvételen látható Dorák Gábort felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád )

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.