Videón, amint kommandósok csapnak le a lövöldözéssel fenyegető székesfehérvári férfira

Ki is hallgatták.

Forrás: Police2024. 01. 31. 15:01
rendőrautó Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Székesfehérváron elkövetett rablásról tett bejelentést a rendőrségre egy férfi, aki elmondta, hogy az ismerőse pénzt kért tőle, majd a tárcája és telefonja átadására kényszerítette. Közben veréssel is megfenyegette, és kijelentette, ha megpróbál ellenállni, a nála lévő airsoft fegyverrel lelövi – adta hírül a rendőrségi portál

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi elfogására a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság mélységi ellenőrzési és közterületi támogató alosztály munkatársaival együtt január 30-án akciót szerveztek. A rendőrök a fiatalt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbevétele mellett folytatólagosan elkövetett rablás bűntett miatt kihallgatták. Kezdeményezik letartóztatását.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.