A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Fekvőrendőröket rakatott a háza környékére a baloldal közös polgármesterjelöltje + videó

Újpesten több helyen is szükség lenne fekvőrendőr-építésre, miközben a DK-s alpolgármester a saját háza körüli problémákkal foglalkozik.

2024. 02. 05. 11:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fekvőrendőröket rakatott a háza környékére Trippon Norbert, az ellenzéki pártok közös újpesti polgármesterjelöltje — közölte a Fidesz újpesti önkormányzati képviselője az újpesti Fidelitas Facebook-videójában. Ozsváth Kálmán hozzátette: 

eközben a kerületben megálltak a fejlesztések, sőt a lakosok és a képviselők leveleire is több hónapos késéssel válaszol a baloldali vezetés. 

A politikus hangsúlyozta: Újpesten több helyen is szükség lenne fekvőrendőr-építésre, miközben a DK-s alpolgármester a saját háza körüli problémákkal foglalkozik, a meglévők mellé építtetett vadonatúj fekvőrendőröket. Osváth Kálmán szerint mindezt már megszokhattuk a baloldaltól, hiszen Varju László DK-s politikus újpesti irodája előtt is felújították a járdát. A politikus szerint nem csak a DK-s politikusok háza előtt lenne szükség fejlesztésekre.

Borítókép: Trippon Norbert (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.