Fidesz: Sikerült távol tartani Magyarországtól a háborút

A párt szerint a jelenlegi brüsszeli vezetéssel kicsi az esély a tűzszünetre és béketárgyalásokra.

2024. 02. 24. 8:20
null
Bahmut, 2023. augusztus 14. Ukrán katonák az orosz katonákat megadásra felszólító röplapokat tartalmazó lövedékeket lõnek Grad rakéta-sorozatvetõvel az orosz állásokra a kelet-ukrajnai Donyecki reületen fekvõ Bahmut térségében 2023. augusztus 13-án. MTI/AP/Libkos Fotó: Libkos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két éve tart a háború, ahol eddig több százezer ember halt meg. Sikerült távol tartani Magyarországtól ezt a háborút – hívta fel a figyelmet a Fidesz a közösségi oldalán. A párt azt is hangsúlyozta, ha a baloldalon múlik, már fegyvert is szállítanánk.

Ez a konfliktus így is óriási kockázatot jelent Magyarország számára, hiszen egy atomhatalom harcol a szomszédunkkal – hangsúlyozták.

Azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség.

– emelték ki. Hozzátették: a jelenlegi brüsszeli vezetéssel erre kicsi az esély, ezért Brüsszelben változást kell elérni.

 

Borítókép: Két éve dúl háború Ukrajnában (Fotó: Libkos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.