Jön az átállás: ma este pár órára leáll a MÁV-app, utána lehet majd új bérleteket vásárolni

A MÁV jegyértékesítése is szünetel majd.

2024. 02. 29. 18:46
MÁV app, alkalmazás Forrás: Facebook/MÁV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holnaptól új tarifarendszer teszi egyszerűbbé és olcsóbbá a közösségi közlekedést – hívta fel a figyelmet a Mávinform a közösségi oldalán. Az új díjtermékek bevezetése miatt a MÁV jegyértékesítési rendszerében éjjel néhány órán keresztül technikai átállást végeznek, 

ezért csütörtök 22 órától holnap péntek hajnali 3 óráig szünetel a jegyértékesítés

a pénztáraknál, az automatáknál, a vonatok fedélzetén és online az Elvirában, valamint a MÁV-appban is – közölték. Hozzátették: a korábban megvásárolt jegyek és bérletek bemutathatók maradnak ebben az időszakban is.

A MÁV mobilalkalmazását az új díjtermékekkel való utazás megtekintéséhez, vásárlásához feltétlenül frissíteni kell március 1-jén vagy azt követően.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/MÁV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.