Kerpel-Fronius Gábor helyett inkább Juhász Pétert támogatja a Momentum

Donáth Anna pártja nem a főpolgármester-helyettes mellett tette le a voksot.

2024. 02. 01. 22:13
HZ1_4165
20240113 Budapest Egységes Diákfront Budapest demonstrációja Havran Zoltán Magyar Nemzet Képen: Juhász Péter, az Együtt volt pártelnöke Fotó: Zoltán Havran
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Momentum elnöke, Donáth Anna bejelentette, hogy visszaléptetik a korábbi polgármester-jelöltjüket, Kerpel-Fronius Gábort, és helyette Juhász Pétert támogatják az V. kerületben.

A belvárosi rogáni maffia leleplezőjét, Juhász Pétert támogatjuk a Belvárosban polgármesterjelöltként. Helyismerete és tisztessége vitán felül áll, hiába terjesztett brutális és aljas hazugságokat róla a kormánypropaganda

– írta Donáth Anna a közösségi oldalán. A politikus szerint Juhász Péter az alkalmas személy arra, akivel meg lehet tisztítani a korrupcióba belefulladó Belvárost, és új modellt lehet adni az ellenzéki együttműködésnek.

Azonban a Momentum újdonsült támogatottjának múltja korántsem olyan makulátlan, mint amilyennek láttatni szeretné az ellenzéki párt. Amint arról már a Magyar Nemzet is beszámolt, korábban érdekes adatokra bukkant a Tűzfalcsoport abban a jelentésben, amely a baloldalhoz köthető amerikai pénzeket vizsgálta.

Kiderült, hogy Juhász Péter cége is érintett lehet az Amerikából érkező kampányfinanszírozás miatt kirobbant botrányban.

A Magyarország szuverenitása elleni legnagyobb beavatkozási kísérletet vizsgáló jelentés szerint eddig külföldről négymilliárd forintnak megfelelő összeget kapott az ellenzék.

Juhász Péter a lapértesülések szerint üzleti kapcsolatban állt a Bajnai Gordon-féle DatAdattal: mind a befizetői, mind a kifizetői oldalon megtalálható. Az egykori országgyűlési képviselő viharos cégtörténeti múlttal rendelkezik, korábban 12 társasággal volt kapcsolatban. Jelenlegi talán legfőbb vállalkozásának főtevékenysége hírügynökségi tevékenység, de reklámozással, televíziózással és hangfelvétel-készítéssel is foglalkozik.

 

Borítókép: Juhász Péter szónokol (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.