Kitart a tavasz, ma újabb rekordok dőlhetnek meg

Folytatódik az enyhe idő, az előrejelzések szerint újabb rekorddal zárulhat a február.

2024. 02. 29. 6:30
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt napokban tapasztaltakhoz hasonlóan az elkövetkezendő időszakban is változékony lesz a felhőzeti kép, csapadékra pénteken van legnagyobb esély. A Hungaromet előrejelzése szerint országszerte fátyolfelhős időre számíthatunk, ám időszakosan erősen felhőssé válhat az ég. Néhol előfordulhat gyenge eső, zápor. A szél csak kevés helyen élénkül meg. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul, a délkeleti tájakon mérhetjük a magasabb értékeket. Késő estére 6 és 11 fok közé csökken a hőmérséklet.

A Köpönyeg.hu szerint a napokban fronthatás nem várható, de melegfronti jellege van a légkörnek. Az arra érzékenyeket fejfájás, szédülés, migrén gyötörheti. A nappali maximumhőmérséklet a sokéves átlag fölé várható, a reggelek azonban továbbra is hűvösek maradnak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.