Mutatjuk az ötös lottó holnapi nyerőszámait a mesterséges intelligencia szerint

Egy lehetséges kombináció a rekordnyereményhez.

Forrás: Kemma2024. 02. 16. 18:18
Budapest, 2020. január 3. Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási mûsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-tõl megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyõkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különbözõ lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elég sokan álmodoznak az ötös lottó főnyereményéről, amely ezúttal 6,166 milliárd forint. 

Ennél a nyereménynél az ötös lottó történetében eddig csak egyetlen nagyobb nyeremény volt, 2020 13. hetében a nyertes 6,431 milliárd forintot vihetett haza. A Kemma szerkesztősége úgy döntött, a kezébe veszi a saját szerencséjét, ezért megkérdezték a mesterséges intelligenciát, hogy szerinte melyik számokat kellene megjátszani az ötöslottó hétvégi húzásán. 

Microsoft Copilot nevű programja, mielőtt közölte volna a számokat, megjegyezte, 

Az egyetlen biztos dolog a lottóban az, hogy a szerencse mindig változó és kiszámíthatatlan.

És akkor lássuk alább, hogy mire jutott a mesterséges intelligencia. A holnapi ötös lottó sorsolás nyerőszámai szerinte az alábbiak lesznek: 

  • 13
  • 27
  • 42
  • 55 
  • 77

A portál természetesen már feladott egy szelvényt a számokkal, így jó, ha tudja, mielőtt fogadna, hogy ha véletlenül valóban ezek lesznek a nyerőszámok, a fődíjon kénytelen lesz majd osztozni. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.