Fekete péntek a magyar utakon, három súlyos balesetben két ember meghalt, teljes a káosz az M1-esen

Súlyos balesetekben két ember is meghalt.

Forrás: MTI2024. 02. 16. 14:01
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt egy ember az M1-es autópályán Lébény térségében, a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán péntek délelőtt történt balesetben. A pálya korábban lezárt szakaszán már továbbengedik a több kilométeres feltorlódott kocsisort – közölte a rendőrség és az Útinform. 

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a Police.hu oldalon, hogy Kimle térségében több gépjármű ütközött össze. A balesetben egy ember meghalt. Az Útinform tájékoztatása szerint a 151-es kilométernél elkezdték továbbengedni a több kilométeres kocsisort, de a rendőrség a 142-es jelű Lébény csomópontban letereli az arra autózókat.

Egy másik balesetben is meghalt valaki, a 74-es főúton Magyarszentmiklós térségében, miután frontálisan ütközött két autó, 

a főutat lezárták 

– közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Hozzáfűzték, kerülni mindkét irányból Újudvar és Magyarszerdahely felé lehet.

A vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI megkeresésére közölte: a balesetben egy 81 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az ütközésben két ember könnyebben sérült meg.

Ausztria irányába pedig kamionok ütköztek össze a 137-es kilométerszelvényben, 

az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Újabb közúti közlekedési baleset történt  2024. február 16-án 12 óra 40 perc körül az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, Öttevény térségében, a 137-es kilométerszelvényben. A rendőrök a szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani.

A közlekedők a 129-es kilométerszelvénynél, Győr után tudják elhagyni az autópályát, és jelenleg Mosonmagyaróvár térségében, a 160-as kilométerszelvénynél tudnak visszatérni az útszakaszra.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.