Négykézláb állva, sérülten, alsóneműben találták meg az út szélén a rejtélyes idős férfit

Mentők is érkeztek a helyszínre.

Forrás: Police2024. 02. 15. 11:28
rendőrautó, rendőr, villogó
illusztráció Fotó: unsplash
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mozgásra lettek figyelmesek a járőrök Oroszlányban február 14-én hajnalban, ezért gyorsan közelebb mentek, és egy négykézláb álló idős férfira találtak az út szélén – írja a rendőrségi portál. 

A mínusz egy fokos hidegben a férfi csupán egy pólót és alsóneműt viselt, teljesen át volt fázva. A rendőrök  azonnal beültették a szolgálati autóba, ahol felmelegedhetett, a kezein és a lábain lévő sérüléseket fertőtlenítették és bekötözték. 

Hozzáfűzik, a férfi zavart volt, nem tudta megmondani a nevét és azt sem, hol lakik. Arra emlékezett, hogy kizárta magát a lépőcsőházból, és nem tudott visszamenni a lakásába. Az egyenruhásoknak sikerült megállapítaniuk a férfi személyazonosságát és lakcímét. Időközben mentőt kértek, ami kórházba vitte a 89 éves helyi lakost. A rendőrök a férfi hozzátartozóját értesítették a történtekről.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.