Szigorítások jönnek a gyermekvédelmi intézményekben

A kormány a politikai következtetéseket levonta abból az ügyből, ami az elmúlt két hétben a magyar nyilvánosságot meghatározta.

2024. 02. 16. 15:05
null
Békéscsaba, 2016. január 29. Gondozók a lakókkal a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat ápolási osztályán az intézmény felújított épülete átadási ünnepsége napján Békéscsabán 2016. január 29-én. Az integrált központ energetikai korszerûsítésére, nyílászárócserére és szigetelésre, valamint egy biomassza-erõmû kialakítására európai uniós forrásból összesen 286 millió forintot fordítottak. MTI Fotó: Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szigorúbb szabályokat vezetünk be a gyermekvédelmi intézményekben!” – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra.

Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, a pénteki Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette: a kormány a politikai következtetéseket levonta abból az ügyből, ami az elmúlt két hétben a magyar nyilvánosságot meghatározta. – A pedofíliára való szabályozást szintén a kormány szigorította, külön nyilvántartást hoztunk létre – sorolta Gulyás Gergely.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.