A Dunában találtak rá egy eltűnt nő holttestére

A rendőrség kizárta az idegenkezűség lehetőségét.

2024. 03. 02. 14:17
rendőrautó, kék fény
Fotó: Pixabay: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/feny-jarmuvek-epuletek-auto-532001/
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hónapja látták utoljára szerettei Idát, az idős, beteg asszonyt, akit a Dunában találtak meg a csepeli rendőrök – írja a Metropol. Az asszony a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Jánoshidán élt, de több mint egy hónapja nem adott életjelt magáról. A család utolsó információja szerint január 29-én fejsérüléssel szállították be a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházba, ahonnan másnap saját felelősségére távozott, de nem ment haza.

A nőnek nem először veszett nyoma, de legkésőbb a nyugdíj megérkezésére hazatért, ám most nem így történt. 

Családja mindenhol kereste, mivel úgy tudták, hogy az utolsó eltűnésekor a Boráros téren és a Kelenföldi pályaudvar környékén bukkant fel, és éjszakánként melegedőkben húzta meg magát, ezért leginkább erre a környékre koncentrálták a kutatásukat.

A beteg jánoshidai asszony magas fokú agysorvadásban szenvedett. Feltehetően eltűnéseinek köze volt a betegségéhez. A rendőrök Csepelen, a Gubacsi hídnál, a Dunában találtak rá a nő holttestére. Rejtély, hogy került oda az asszony, de idegenkezűség az ügyben nem merült fel.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.