El sem kezdődött a lomtalanítás, de már most valami nagyon fura dolog került az utcára Erzsébetvárosban

Miközben a tárgy árválkodott, az emberek úgy döntöttek, felruházzák egy új funkcióval.

Forrás: Metropol2024. 03. 01. 11:59
null
Budapest, 2021. augusztus 7. Erzsébetváros a fõváros legkisebb területû, egyúttal legnagyobb népsûrûségû kerületének testvérvárosai felé mutató táblák a Fõváros VII. Kerületi Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal elõtt, az Erzsébet körúton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajátos hangulatot teremt a VII. kerületben egy újfajta szemetes, amit elég fura dolgokkal töltenek fel a helyiek – írja a Metropol

Bár a lomtalanítás még várat magára, már most is találhatunk érdekes darabokat a főváros VII. kerületében. Valaki egy vécécsészét helyezett ki Erzsébetváros kellős közepére. Miközben a tárgy árválkodott, az emberek úgy döntöttek, felruházzák egy új funkcióval, szemetesnek kezdték el használni. 

Fotó: Metropol

„Niedermüller megígérte, és lám, lett nyilvános vécé” – kommentelte az egyik kerületben élő férfi.

 

Borítókép: Erzsébetváros (Fotó: MTVA/Róka László )

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.