Nagyon szépen robogott ez a tehervonat a maga 53 dugig megtömött kocsijával, kár, hogy a vezetője az állomáson teázgatott közben + videó

Kisebb pánikkal indult a vasárnap reggel.

Forrás: Hindustan Times2024. 02. 26. 16:45
Budapest,,Hungary,-,Aerial,Top,Down,View,About,Freight,Trains, tehervonat
2140330133 Fotó: Airpixel - Drone imagery
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vizsgálatot rendeltek el az indiai vasutaknál, ugyanis vasárnap reggel egy elszabadult tehervonat öt állomáson át robogott a mozdonyvezető nélkül. 

A szerelvény Jammu államból tartott Punjabba, azonban útközben meg kellett állni a személyzet cseréje miatt. A műszakváltás előtt a mozdonyvezető egy másik társával úgy döntött, isznak egy teát az állomásépületben – írja a Hindustan Times.

A szerelvény, a maga 53 kaviccsal megrakott kocsijával aztán elindult magától az ismeretlen felé, ugyanis a tehervonatot rosszul fékezték le. Arra viszont lehet, hogy senki nem számított, hogy komoly elszabadulás lesz a dologból, de a következő útszakasz egészen lejtős volt, és a helyi felvételek szerint óránként akár 80–100 kilométeres sebességgel is száguldhatott, legalább öt nagyobb állomáson át.

Az ügyből aztán nem lett tragédia, mert a szerelvény aztán emelkedőhöz ért. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.