Elfogták a rendőrök a férfit, akit a szerda reggeli józsefvárosi gyilkossággal gyanúsítanak

Sikerrel zárult a hajtóvadászat.

Forrás: Police2024. 03. 21. 14:18
rendőrautó, kék fény
Fotó: Pixabay: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/feny-jarmuvek-epuletek-auto-532001/
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Délután egy óra környékén Budapest VIII. kerületében, a Kőbányai úton a BRFK nyomozói elfogták a férfit, akit a szerda reggeli józsefvárosi gyilkossággal gyanúsítanak, elszámoltatása jelenleg is tart – írja a rendőeségi portál. 

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 20-án szerdán 7 óra 42 perckor arról érkezett bejelentés, hogy Budapest VIII. kerületében, egy Korányi utcai lakásban megöltek egy férfit. A rendőrök a helyszínen megtalálták az áldozat holttestét. A nyomozók a szemle során idegenkezűségre utaló körülményeket tártak fel. Gyorsan azonosították a feltételezett elkövetőt, aki után hajtóvadászat indult.

A BRFK emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. 

Borítókép: illusztráció (Forrás: Police)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.