Forgalomkorlátozás lesz az M1–M7-es bevezető szakaszán

Időszakosan csak egy sávon haladhat majd a forgalom.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.2024. 03. 22. 11:17
Budapest, 2018. szeptember 28.
Gépjármûforgalom egy átlagos munkanap délelõttjén az M1 és M7-es autópályák közös ki- és bevezetõ szakaszán, Budaörs térségében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Illusztráció Fotó: MTVA/Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1–M7-es autópálya bevezető szakaszának forgalomkorlátozását a burkolati jelek festésének megújítása miatt kell bevezetni – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A korlátozás március 26–27-én, kedden és szerdán lesz érvényben

az M1–M7-es autópálya Budapest felé vezető, közös bevezető szakaszán. A csúcsidőszakon kívül, várhatóan 10-től 15 óráig, a 7-es és 12-es kilométerszelvények között zárják majd le az érintett sávokat. Időszakosan egy sávon haladhat csak a forgalom.

A munkálatokra és a sebességkorlátozásra előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.