Halálos karambol történt Derecske és Sáránd között, képeken az összetört jármű

A mentők mindent megtettek, de a férfi életét már nem tudták megmenteni.

Forrás: HAON2024. 03. 08. 16:06
Forrás: HAON/ Czinege Melitta
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frontálisan összeütközött egy gépkocsi és egy teherautó a 47-es főút 15-ös és 16-os kilométerénél, Sáránd külterületén. A személyautóba két ember beszorult, őket a műszaki mentéshez riasztott debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágóval kiemelték – írta a katasztrófavédelem közleménye nyomán a Hajdú-Bihar Vármegyei Hírportál.

Helyszíni felvétel (Fotó: HAON/Czinege Melinda)

Az Országos Mentőszolgálat a lap megkeresésére közölte, hogy a helyszínre három mentőegységet és két helikoptert is riasztott a debreceni mentésirányítás.

A baleset következtében egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett megmenteni az életét. Továbbá egy másik férfi súlyos fej- és mellkassérüléseket szenvedett, ezért emelt szintű ellátását követően azonnal kórházba szállították.

A helyszínen teljes útlezárás volt érvényben, amelyet dél körül, a helyszínelés és a műszaki mentés végével feloldottak, így a forgalom ismét halad Derecske és Sáránd között.

Helyszíni felvétel (Fotó: HAON/Czinege Melinda)

 

Borítókép: Helyszíni felvétel (Fotó: HAON/ Czinege Melitta)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.