„Itt világháború lesz!” – ordította a férfi a tatabányai plázában, hatan alig bírták lefogni

Hat ember kellett ahhoz, hogy le tudják fogni.

Forrás: Bors, Kemma2024. 03. 08. 15:08
null
Tatabánya, 2017. október 8. Városnézésre érkezett turista fényképezi a várost a Kõ-hegy egyik sziklaszirtjérõl. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akciófilmbe illő üldözésnek lehettek szemtanúi a vásárlók a tatabányai plázában – írja a Kemma. Egy harmincas éveiben járó bolti tolvaj egy telefont próbált meg ellopni az egyik üzletből. 

A portál a Bors cikke alapján azt írja, hogy több órányi nézelődés után választott magának mobiltelefont egy férfi, de fizetni nem akart érte. A szemtanúk azt mondták a portálnak, hogy a tolvaj már többször is próbált lopni a Vértes Centerből.

A boltból pedig kiabáltak, hogy „Fogjátok meg, kapjátok el!”  Próbált megszabadulni a telefonra szerelt csipogótól, ami sikerült is neki. Annyira megijedhetett, hogy kergetik, hogy kisfiús zavarában nem a csipogót, hanem a telefont dobta el, ami össze is tört a padlón

– részletezte az esetet egy nő. A férfit végül a buszmegállóban kapták el, állítólag hat ember kellett ahhoz, hogy le tudják fogni. Egy másik szemtanú szerint a férfi amikor már a földön feküdt, ordítozni kezdett, hogy 

itt világháború lesz.

A férfit végül őrizetbe vették a rendőrök. Tatabányán a lopással egy időben a plázával szomszédos vasútállomáson pedig egy, a sínek közé esett férfit gyűrt maga alá a vonat, és levágta a lábát, mindössze pár méterre a várakozó utasoktól. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.