Kovács Zoltán: Magyar Péter mendemondákra építene politikai karriert

Következmények nélkül ez nem fog hosszú távon működni – vélekedett a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

Forrás: Hír Tv2024. 03. 20. 21:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindent tagad a magyarországi baloldal és a nemzetközi liberális mainstream 14 éve, amit az Orbán-kormány eltervezett, végrehajtott, majd eredményként megmutatott a magyar embereknek – mondta Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Hír TV Napi aktuális című műsorában. Kovács Zoltán szerint a folyamatos támadásoktól a kormánynak függetlenítenie kell magát és egyszerűen csak készülni kell az elnökségre. Kiemelte, Orbán Viktor miniszterelnök és Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter egyértelműen elmondták, a magyar elnökség hű lesz ahhoz az elvhez, amit az elnökségek követnek, és igyekszik majd előmozdítani a megegyezést, valamint a futó közös konszenzusos ügyek előmozdítását. – Egy, a magyar gondolkodást mindenképpen előtérbe helyező törekvés van, hogy a valós, tényleges ügyekkel szeretnénk foglalkozni – szögezte le.

Magyar Péter bosszút állna

Az államtitkár kijelentette: Magyar Pétert elhagyta a felesége és elvesztette a kormányzati megbízásait, ami láthatóan bosszúállásra sarkallja, a baloldali közeg pedig visszhangot ad a megnyilvánulásainak. – Azt gondolom, hogy amint azt Rogán miniszter úr, a kabinetirodát vezető miniszter a parlamentben teljesen nyilvánvalóvá tette már hónapokkal ezelőtt, egyébként Jámbor Andrásra reagálva, soha nem találkozott a végrehajtók elnökével, nem is beszélt vele. 

– Úgy látom, hogy a jogász képtelenségeket állít, mendemondákra alapozva próbál politikai karriert építeni. 

A valóság majd meg fogja mérni az ő tetteit és kijelentéseit, ezért én azt gondolom, hogy következmények nélkül nem lehet hosszú távon ezt művelni – fogalmazott Kovács Zoltán.

Borítókép: Kovács Zoltán államtitkár a Magyarország-kép a világsajtóban 2024 című rendezvényen (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.