Kubatov Gábor eligazította Tordai Bencét + videó

Az FTC elnöke meginvitálta a balliberális képviselőt a B-középbe.

2024. 03. 06. 20:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke a közösségi oldalán frappáns javaslatot tett a rendőrök elleni erőszak miatt nemrég elítélt momentumos Fekete-Győr Andrást mentegető, ugyanakkor a fociultrákat gyalázó Tordai Bencének:

látogasson ki egy Fradi-meccsre a B-középbe, és beszélgessen el a szurkolókkal!

 

Tűrhetetlennek nevezte korábban a Ferencváros vezérszurkolója, hogy megélhetési politikusok megbélyegzik és börtönbe zárnák a társadalom minden rétegében megtalálható tisztességes embereket. Hamberger Ádám ezzel Tordai Bence szavaira reagált, miután a Párbeszéd képviselője a parlamentben életfogytig tartó börtönnel fenyegette a fociultrákat.

A Ferencváros szurkolótábora vasárnap a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzés elején transzparensen üzent a Párbeszéd képviselőjének. A B-közép egyértelművé tette, mit gondol a politikusról, és tömören azt is elmagyarázta, mi a különbség a futball iránti szenvedély és az agresszió között.

Borítókép: Kubatov Gábor (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.