Magyar Péter már a főpolgármester-jelöltség gondolatával játszadozik

Marketingesek építgetik Varga Judit volt férjét, aki immáron maga is politikusnak állt, és próbál elindulni valamilyen választáson.

Forrás: Mandiner2024. 03. 28. 20:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatódik a balliberális médiakampány, amellyel a baloldal új messiását építik, ezúttal a Magyar Narancs címlapján találta magát Magyar Péter – vette észre a Mandiner. Mint írták, a politikusnak állt, az elmúlt években számos állami cég felügyelőbizottságában és a Diákhitel Központ Zrt. élén is megfordult Magyar hosszú interjút adott a lapnak. Ebben egyebek mellett felveti, ha lesz ideje a közéleti tevékenység mellett a privát szférára is koncentrálni, majd bebizonyítja, hogy neki jó önéletrajza van. 

Az ügyészségre leadott hangfelvétel, illetve egykori felesége, Varga Judit megrázó interjúja előtt készült cikkben egyebek mellett megerősítette, részben az egykori feleségével szembeni állítólagos méltatlanságok miatt fordított hátat a NER-nek, de beszélt arról is, hogy ezt korábban tervezte, és ha a volt felesége EP-listavezető lett volna, akkor nem akart volna neki ártani.

Noha korábban a családja és exneje védelméről értekezett, most már ezek szerint ő maga is elismeri, árt Varga Juditnak 

– következtetett a lap, hozzátéve: Varga Judit több posztban, majd azóta egy hosszabb interjúban számolt be arról, mennyi szenvedést okozott neki házasságuk idején a jogász férje. Magyar szerint azonban a volt felesége nem mondott igazat, mert zsarolják vagy „ajánlanak valamit”. Egyébként a kapcsolati erőszak kérdésével ő már nem akar foglalkozni – közölte a Mandiner.

Az önkormányzati választás kapcsán lehetséges ellenzéki együttműködésről kijelentette: 

Többen is kerestek, de nem tárgyaltam senkivel, ad absurdum akár még én is lehetnék főpolgármester-jelölt.

Arra a kérdésre, hogy mennyi ugyanolyan fehér inge van, azt felelte: négy inge volt, de Londonba ment a gyerekekkel és vett még négyet, mert úgy érezte, a személyes márkájához tartoznak. 

Már ezt fogom hordani, mert azt mondták marketingesek, maradjon, ez van már beégve

– fogalmazott. 

Magyar Péter egyébként saját pártja színeiben az EP-választáson már nem fog tudni indulni, ugyanis azt nyilatkozta, hogy a párt még nincs bejegyezve. Főpolgármester-jelöltként viszont még indulhat, ehhez mindössze ötezer budapesti aláírására lesz szüksége, amit április 20-a és május 7-e között kell összegyűjtenie. 

Borítókép: Magyar Péter a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.