Nem maradhatnak politikai következmény nélkül a dollárbaloldal tettei

Deutsch Tamás reagált Hajnal Miklós kijelentésére.

2024. 03. 07. 12:01
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2024. február 24. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke 20. évértékelõ beszédét tartja a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben 2024. február 24-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány kiadta az ukázt a dollárbaloldal junior szervezetének, a Momentumnak – hívta fel a figyelmet a Fidesz közösségi oldalán Deutsch Tamás szavaira. Gyurcsány Ferenc tavaly tavasszal azzal büszkélkedett, hogy pártja EP-képviselői voltak azok, akik kitalálták azokat a zsaroló politikai feltételeket, amelyeket aztán jogi köntösbe öltöztetve az Európai Bizottság fogalmazott meg Magyarországgal szemben – mutattak rá. 

Ebben nem kell hazudni, mi voltunk ott. Ez a dolgunk.

– fogalmazott a DK elnöke a Spirit FM adásában

Ezek után a momentumos Hajnal Miklós néhány napja azzal büszkélkedett, hogy Donáth Anna és Cseh Katalin minden erejükkel azon dolgoztak, hogy megakadályozzák, hogy a magyar polgárok, pedagógusok, önkormányzatok, a kis- és középvállalkozások, valamint az egészségügyi intézmények hozzájuthassanak a jog szerint nekik járó uniós forrásokhoz.

Több mint másfél éves folyamat volt, amíg egyáltalán a kormány el tudta érni, hogy jöjjenek az uniós pénzek. Azt gondolom, hogy nekik (Donáth Anna és Cseh Katalin) abban komoly szerepük volt, hogy ez így alakult.

– mondta Hajnal Miklós az ATV-ben.

Ez gyalázatos, és nem maradhat politikai következmények nélkül!

– emelték ki. 

Ki kell vizsgálni, hogy milyen politikai manőverek történtek a dollárbaloldalon, amivel ilyen kézzelfogható, súlyos károkat okoztak a magyar polgároknak – idézték fel Deutsch Tamás szavait.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.