Osváth Zsolt bagatellizálja az őt ért vádakat + videó

A közismert baloldali influenszerről több hír is megjelent, hogy gyermekpornográfia gyanúja vetül fel vele szemben. Osváth Zsolt a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy az ügyvédje és a rendőrség rendezi majd az ügyet.

2024. 03. 05. 18:05
osváth zsolt Forrás: youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nekem ne mesélj, mutass! Várom a képeket!

– így szólította fel az ismert influenszer a nyilvánosságra került telefonos képernyőfotók alapján a feltehetően 18 év alatti beszélgetőpartnerét arra, hogy küldjön képeket a nemi szervéről. Az üzenetváltásból arra lehet gyanakodni, hogy közzé is tette a fotókat, mivel azt írta: megosztom. Osváth Zsoltot korábban a Pesti TV műsorvezetője is szembesítette a bűncselekménygyanús esettel, amit akkor részben elismert.

A Magyar Nemzet arról kérdezte Osváth Zsoltot, hogy valóban igazak-e azok a vádak, amelyek szerint egy 16 éves fiúval létesített szexuális kapcsolatot. Az influenszer azonban nemcsak elbagatellizálta az ügyet, hanem személyeskedett is portálunk munkatársával. Osváth Zsolt annyit válaszolt: 

Le vagy maradva, szívem, azóta már az is megjelent, hogy gyerekekkel szextingelek, úgyhogy egy kicsit tessék felzárkózni.

Az influenszer ugyanakkor annyit elárult, hogy az ügyvédje és a rendőrség fogja majd az ügyet rendezni. 

Borítókép: Osváth Zsolt (Forrás: YouTube)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.