Betiltanák a kólázást a parlamentben

A hírt a Momentum országgyűlési képviselője osztotta meg a közösségi médiában.

2024. 04. 05. 6:55
Borítókép: Bedő Dávid a Momentum frakcióvezető-helyettese (Forrás: Facebook)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közösségi média oldalán Bedő Dávid azt írta, Novák Előd betiltaná a Coca-Colát a parlamentben az LMBTQ-lobbi miatt.

Nemrég ért véget az Országgyűlés Házbizottsági ülése, ami nagyon érdekesen sikerült. Úgy tűnik ugyanis, hogy a Mi Hazánk a kegyelmi botrány és a Völner-Schadl-Varga-Rogán ügy árnyékában a valóban fontos kérdésekkel foglalkozik: Novák Előd betiltaná a Coca-Colát a parlamentben, mert szerinte a cég az LMBTQ-lobbi tagja. Elmondása szerint szúrja a szemét, ha a kólás üvegre néz, és kéri, hogy a beszerzéseknél kerüljék a céget.

– írta a képviselő, majd örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy munkájával Novák Előd és a Mi Hazánk emeli a magyar közélet színvonalát.

A poszt alatt a hozzászólások között Novák Előd is megjelent, aki sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Bedő Dávidnak, az országgyűlés LMBTQ-tagozatának vezetőjeként mindössze ennyi maradt meg a felszólalásából. 

Borítókép: Bedő Dávid a Momentum országgyűlési képviselője (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.