Egy versenyt már meg is nyert Szentkirályi Alexandra

Gyurcsány és Karácsony nem érdemelnek még egy esélyt.

2024. 04. 22. 10:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra elsőként gyűjtötte össze vasárnap a főpolgármester-jelöltséghez szükséges aláírásokat – jelentette be Hidvéghi Balázs a saját közösségi oldalán. A kormánypárti főpolgármester-jelölt kampányfőnöke közölte, 

kampányukat közterületi és online hirdetések megjelenítésével folytatják, illetve minden budapesti háztartásba el fogják juttatni szórólapjaikat is. Mindemellett nagy erőkkel folytatják az utcai standolást, az aláírásgyűjtést és a kopogtatást. 

– Hiszünk a személyes találkozások fontosságában, és a következő hetekben arra fogunk törekedni, hogy minél több budapestivel találkozzunk, meghallgassuk őket, és bemutassuk nekik Szentkirályi Alexandra hétpontos tervét – fogalmazott a Fidesz EP-képviselője. Hangsúlyozta, jelenleg 

Gyurcsány Ferencnek van főpolgármestere, a budapestieknek nincs. 

– Meggyőződésünk, hogy Gyurcsány és Karácsony nem érdemelnek még egy esélyt – szögezte le, kiemelve, Budapestnek egy rátermett, dinamikus, okos vezetőre van szüksége, aki képes újra sikeressé tenni ezt a várost. Ez a személy Szentkirályi Alexandra – fogalmazott Hidvéghi Balázs. Jelezte, a Fidesz–KDNP Budapest legnagyobb és legerősebb politikai közössége. – Komoly esélyünk van a győzelemre, és ehhez minden támogatónkra, minden szimpatizánsunkra szükség lesz – hangsúlyozta.

„Az első csatát megnyertük, elsőként adtuk le a főpolgármesteri-jelölőíveket, de nem állunk meg, folytatjuk a munkát” – írta a közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra. 

Mint fogalmazott, a következő hetekben Budapest minden szegletére el fog menni, hogy meghallgassa a budapestieket, és ismertesse hétpontos tervét, amivel szeretné végre a múltból kivezetni Budapestet, és elindítani az építkezés irányába.

 

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.