Ellepték a rendőrök Budát, utóbb elmondták, mi történt

Gyorsan, hatékonyan intézkedtek.

Forrás: Police2024. 04. 15. 13:05
illusztráció, rendőrautó
Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közösen tartott ellenőrzést a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, a Budapesti Közlekedési Központtal és a polgárőrséggel április 10-én a budai kerületekben – adta hírül a rendőrségi portál

Az akció tizenkét órán át tartott, miközben a rendőrök összesen 715 embert igazoltattak.

Fő céljuk az volt, hogy körözött személyeket kapjanak el, és a villamosjáratokon is razziáztak, így összesen huszonkét ember ellen intézkedtek, illetve állítottak elő. Közülük egyet még aznap átadtak a bíróságnak. 

Tizenhat embert büntetőeljárás lefolytatása, három fiatalt védelem alá helyezés céljából és két embert szabálysértési elzárás végrehajtása miatt kerestek, ötnek pedig a tartózkodási helyét kellett megállapítani.

A körözöttek kiszűrése mellett két embert jogosulatlan közterületi értékesítés miatt állítottak elő, eggyel szemben pedig helyszíni bírságot szabtak ki köztisztasági jogsértés miatt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.