Eltörte várandós lánya orrát a saját édesapja

A férfi veszekedés hevében többször arcon ütötte a lányát, majd a haját is megtépte.

Forrás: ZAOL2024. 04. 16. 8:31
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Büntetőeljárás indult egy 43 éves zalaegerszegi férfi ellen, aki 2023. július 27-én kora este közös otthonuk udvarán került vitába a 31. terhességi hetében járó lányával, akit később súlyosan bántalmazott – közölte Németh Eszter, a Zala Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője – írta a Zala Vármegyei Hírportál.

A férfi veszekedés hevében kétszer arcon ütötte a lányát, majd a haját is megtépte. A megtámadott nő ekkor lekapta apja fejéről a szemüvegét, és összetörte. Ettől az apa még indulatosabb lett, újra megütötte terhes lányát, aki ettől az udvaron parkoló személygépkocsinak, majd a földre zuhant. A feldühödött férfit a felesége akadályozta meg a további bántalmazásban. 

A terhes nő több könnyű sérülése mellett súlyos sérülést – orrcsonttörést is szenvedett.

 Az agresszív férfi ellen a Zalaegerszegi Járási Ügyészség testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.