Kerti kútba zuhant egy asszony, már nem tudták megmenteni az életét

Közigazgatási eljárás indult az ügyben.

2024. 04. 06. 18:39
kút
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kertje végében álló kerekes kútba zuhant egy kilencvennégy éves asszony Zalakaroson – írja a Metropol. Az egyik szomszéd elmondása szerint tűzoltóautó, két mentő és egy rendőrautó is a helyszínre érkezett. Úgy tudni, az asszony lánya hívta a tűzoltókat, ők hozták fel a mélyből az idős nőt.

– A helyszínre a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik a kilenc méter mély kútból mentőkötél segítségével felszínre hozták a személyt, akit átadtak a mentőknek.

Az asszonyon sajnos már nem lehetett segíteni

– közölte Kósi Zsolt, a vármegyei katasztrófavédelem szóvivője.

A helyiek úgy vélik, az idős asszony, aki rendszeresen használta a kerekes kutat, véletlenül eshetett le, valószínűleg akkor, amikor éppen vizet akart meríteni. A Tv2 hírműsora, a Tények arról számolt be, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a tragédia körülményeit.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.