Kovács Zoltán így reagált az olasz szélsőbaloldali terrorista apjának vádaskodására + videó

Magyarország tekintélyének, becsületének és intézményrendszerének megvédése kötelességünk – hangsúlyozta az államtitkár.

2024. 04. 04. 17:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyarország tekintélyének, becsületének és intézményrendszerének megvédése kötelességünk – így reagált Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Facebook-videójában az olasz szélsőbaloldali Ilaria Salis apjának megalapozatlan vádaskodására, majd kifejtette:

– Az elmúlt hónapokban – a már megszokottak mellett – új politikai támadássorozat indult Magyarország ellen, a hazánkba látogató, úgynevezett „antifasiszták” ügyében.

Egyikük, Ilaria Salis társaival szervezetten, előre megfontoltan, csoportosan, általuk fasisztának gondolt embereket támadtak meg tavaly Budapesten, rendkívül súlyos sérüléseket okozva az áldozatoknak – idézte fel az államtitkár.

Hangsúlyozta: Salis apja az elmúlt időszakban súlyos, megalapozatlan vádakat fogalmazott meg a magyar kormány ellen újfent, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. – Ezekre politikai válaszok születtek – szögezte le Kovács Zoltán a videójában, hozzátéve, hogy Magyarország tekintélyének, becsületének, a bíróságok függetlenségének megvédése kutya kötelességünk.

Borítókép forrása: Kovács Zoltán Facebook-oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.