Lezárások lesznek az M0-son

A munkaterületek mellett sebességkorlátozást is elrendelnek.

Forrás: MTI2024. 04. 03. 14:14
Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sávzárás lesz érvényben szerdán és csütörtökön este nyolc órától másnap reggel öt óráig az M0-s autóúton, Nagytétény és Diósd térségében – hívta fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A gyorsforgalmi út felett található portálokon dolgoznak majd a szakemberek.

Szerdán az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, Nagytétény térségében dolgoznak a szakemberek, ezalatt két sávon halad majd a forgalom.

Csütörtökön szintén este nyolc órától másnap reggel öt óráig Diósd térségében végeznek munkálatokat az M0-s autóút mindkét oldalán, ami alatt egy-egy sávban haladhat a forgalom. A munkaterületek mellett óránként 80 kilométeres sebességkorlátozás lesz érvényben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.