Rejtélyes légpuskás alak tartja terrorban az újbudaiakat

A rendőrség nyomoz.

Forrás: Metropol2024. 04. 08. 13:29
illusztráció Fotó: MTI/Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akár az egyik, utcán sétáló gyerek szemét is kilőhette volna az az ismeretlen, aki kedvére lövöldözik légpuskával Budapest XI. kerületében a Minerva utcában – írja a Metropol

A Tizenegy Állatvédő Egyesület egyik tagja osztotta meg a bejelentő a történetét még a múlt hét elején. Ő azt írja, a Minerva utcában sétáltak, amikor egy légpuska jellegzetes csattanó hangját hallották, és az utcán lévő egyik garázsnál, a villanyoszlopon ülő három örvös galambból az egyik vergődve lezuhant. 

A szemben lévő házak valamelyikéből jött a lövés, mivel a – túlélő – galambok az ellentétes irányba repültek fel és a csattanó hang is abból az irányból jött. A lövöldözőt nem láttuk, csak a galamb szenvedett még egy ideig a földön

– részletezte a szemtanú, aki bejelentést is tett a rendőrségen, ugyanis utcán, lakott területen, járókelők között lövöldözni nem életbiztosítás. 

Mögöttünk egy kisgyerekes pár jött, ők is megdöbbentek. Ha valaki ismeri a lövöldöző kedvű lakost, netán a gyereket, aki a szülő távollétében hatalmas tréfának érezte, hogy lelő egy galambot, az szóljon már neki kérem, hogy ezt nem kellene.

Megjegyezte azt is, jó lenne, ha a hegy nem válna vadnyugati hellyé. Az ügyben nyomozást rendeltek el garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben a rendőrség közlése szerint. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.