Szentkirályi Alexandra: Ráfér a megújulás Ferencvárosra

Szentkirályi Alexandra vasárnap részt vett Gyurákovics Andrea kampányindítóján.

Forrás: Facebook2024. 04. 21. 21:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra vasárnap részt vett Gyurákovics Andrea kampányindítóján a IX. kerületben. Az eseményről a Fidesz főpolgármester-jelöltje a közösségi oldalán adott hírt.

„Nagy lendülettel vágnak neki a kampánynak Ferencvárosban! Köszönöm a meghívást erre az emlékezetes kampányindítóra!” – kezdte a sorait Szentkirályi Alexandra, majd rámutatott: 

„Rá is fér a megújulás Ferencvárosra, mert ugyanaz zajlik kicsiben, mint Karácsonynál a fővárosban. Hamis ígéretek és romló körülmények”

– írta.

„A baloldali Baranyi Krisztina az eget is leígérte öt évvel ezelőtt, mára azonban törölte oldaláról az előző programját, hogy ne kérhessék rajta számon a kamuígéreteket a választói, de a ferencvárosiakkal sem lehet a bolondját járatni” – emelte ki a Fidesz jelöltje. 

„Változás kell a IX. kerületben is! Hajrá, Gyurákovics Andi! Hajrá, Ferencváros!” 

– zárta sorait.

 

Borítókép: Felvétel az eseményről (Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.