Bombariadó van az egyik legnagyobb budapesti plázában

Kiürítették a bevásárlóközpontot.

Forrás: Index2024. 05. 31. 18:20
A Westend bejárata Fotó: MTVA/Róka László
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cikkünk frissül. 

Bombariadó miatt péntek délután kiürítették a Westend bevásárlóközpontot – írja az Index. A Nyugati pályaudvar melletti plázát ellepték a rendőrök és a biztonsági szolgálat tagjai, mindenkit felszólítottak, hogy hagyja el az épületet.

A portálnak egy kollégája jelezte délután fél 5-kor, hogy az üzletekben arra kérték a vásárlókat, hogy hagyják el a boltokat és az épületet is. Pánik azonban nem volt, a tudósítás szerint az emberek fegyelmezetten haladtak a kijáratok felé.

Az üzletek mára bezárnak, lehúzták az üzletek vasrácsait is. A portál érdeklődött a rendőrségnél, hogy mi történt, amint többet lehet tudni, cikkünket frissítjük. 


 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.