Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Egy gyermeknapi rendezvény szervezőit abuzálta Magyar Péter + videó

Magyar Péter a hétvégén Szécsénybe látogatott, ahol egy vadászati tematikájú gyermeknapi rendezvényt akart leállítani amiatt, mert szerinte a zenétől nem lehetett hallani a beszédét. Az ügyben a Mandinernek most megszólalt a rendezvény fővédnöke

2024. 05. 30. 12:40
Magyar Péter Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Magyar Péterék elkezdték szapulni a gyermeknapszervezőt, és követelték, hogy halkítsák le a zenét” – idézte fel a hétvégi szécsényi gyermeknap eseményeit a Mandinernek Bagó József, a rendezvény fővédnöke, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat jegyzője. 

A hétvégén Szécsényben az Ifjú Dianák elnevezésű vadászcsoport tartott gyermeknapi programokat, ahová egyszer csak megérkezett Magyar Péter és a szervezők szerint nekiállt a résztvevőkkel kiabálni valamint követelte a gyermeknapi programok leállítását. Bagó József szerint ez amiatt is aggályos, mert a gyermeknapi rendezvény jóval korábban be lett jelentve, mint Magyar Péter politikai gyűlése. A rendezvény fővédnöke szerint a gyermeknap szervezői keresték az esemény előtt Magyar Pétert, hogy a meghirdetett országjárási helyszínén akkor gyermeknapi programok lesznek, Magyarék ezzel azonban nem foglalkoztak. 

Nem ez volt azonban az egyetlen olyan eset a közelmúltban, amikor atrocitás érte olyan települések lakóit, ahová Magyar Péter országjárásra érkezett. Aktivistái legutóbb Tatabányán rongáltak meg egy kávézót, a Tisza Párt kunszentmártoni gyűlésén pedig egy férfit amiatt akartak megverni, mert nem értett egyet Magyar Péter véleményével. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.