Kamuméter: Karácsony a budapesti parkolással kapcsolatos ígéretét sem tartotta be

Szentkirályi Alexandra a jelenlegi főpolgármester egy újabb betartatlan ígéretére hívta fel a figyelmet.

2024. 05. 02. 22:18
Budapest, 2024. április 9.
Karácsony Gergely főpolgármester beszél az új Mol Bubi állomás átadásán tartott sajtótájékoztatón a fővárosi Kopaszi-gáton 2024. április 9-én. Balról Walter Katalin, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója.
MTI/Bruzák Noémi
Forrás: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra a választások előtt 38 nappal ismét elhozta Karácsony Gergely egy újabb betartatlan ígéretét. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje ezúttal a P+R parkolók hiányára hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán.

A baloldal jelenlegi főpolgármestere azt ígérte, hogy P+R parkolókat fognak építeni. Szentkirályi Alexandra azonban rámutatott:

Az összes P+R tele van. A budapestieknek és a budapesti közlekedésnek is égető szüksége lenne újakra. Főpolgármester úr ezzel sem foglalkozott, ígérete csak kamu volt

– írta a kormánypártok jelöltje.

 

Borítókép: Karácsony Gergely és Walter Katalin (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.