A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Karácsonynak nem volt elég a ciklus, hogy betartsa az ígéretét

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje megmutatta a maga pop-up parkját.

2024. 05. 19. 8:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely a 2019-es választási kampányában még azt ígérte, hogy a Városháza mögött található parkoló helyén egy hatalmas zöld agórát fog létrehozni, amely a város főteréül szolgál majd. Azonban csaknem öt év után mindössze egy Pop-up parknak nevezett, virágládákkal és egy gigantikus homokozóval telerakott murvás parkolóra futotta a főpolgármesternek. 

Karácsony Gergely így folytatta a 2019-es ígéreteinek sebtiben történő teljesítését. Ennek részeként a főpolgármester átadta a nagyközönségnek a Városháza parkolójában kialakított átmeneti parkot, ahol számtalan asztal, szék, egy kisméretű színpad és egy hatalmas homokozó is helyet kapott.

A területet pedig annak ellenére nevezik városi parknak, hogy jelenleg egyetlen egy földbe ültetett növényt sem lehet felfedezni benne.

Az egykori parkoló területén ugyanis hatalmas virágládákba ültetett növények állnak, annak ellenére, hogy a balliberális városvezetés korábban számtalan alkalommal elmondta, a földbe ültetett fák az igaziak.

Karácsony Gergely a Pop-up parknak nevezett terület megnyitóján emellett ismét ígéretet tett a Városháza park megépítésére. A politikus azt állította, a következő ötéves ciklusban be fog fejeződni a park fejlesztése.

Borítókép: Városháza park (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.