Lázár János megnevezte, hol lehetne hazánk második fővárosa

A kormány mindent megtesz azért, hogy a vármegyeszékhely fejlődjön, gyarapodjon és gazdagodjon.

Forrás: Lázár János Facebook-oldala2024. 05. 21. 16:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nagy megtiszteltetés lenne a kormánynak, ha Papp László újra Debrecen polgármestere lehetne – mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter a városvezetőnél tett látogatásakor, amelyről egy Facebook-videóban számolt be. A tárcavezető úgy folytatta: valóban nagy célkitűzéseik vannak ezzel a várossal, mert kell Magyarországnak egy második főváros, ami nem is lehetne más, mint Debrecen. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy Hajdú-Bihar vármegye székhelye fejlődjön, gyarapodjon, és gazdagodjon – szögezte le a miniszter.

Kiemelte: azt szeretnék, hogy aki Debrecenben születik és él, az ott jól érezze magát, boldog és elégedett választópolgár legyen belőle, mert nem csak születni, hanem élni is érdemes a településen: otthont teremteni, családot alapítani, valamint büszke debrecenivé válni. 

– Ehhez eddig is sokat áldoztunk a közös munka eredményeképpen, és készek vagyunk újabb áldozatokra, mert azt akarjuk, hogy Debrecen a legerősebb magyar város legyen – fogalmazott Lázár János.

Hozzátette, arra szeretne kérni minden debrecenit, hogy az eddigi munka alapján és az elvégzendő feladatok miatt szavazzon újra bizalmat minden egyéni körzetben a fideszes jelölteknek, és adja meg a bizalmast Papp Lászlónak, aki megdolgozott ezért. A városvezető meg fogja szolgálni a bizalmat, mert Debrecenben egy új város születését teszik lehetővé az ott lakókkal közösen. Hajrá, Debrecen! – buzdított a tárcavezető.

Borítókép: Lázár János építési és közlekedési miniszter sajtótájékoztatót tart a minisztériumában 2024. február 29-én (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.