Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Magyar Péter idegállapotba került + videó

Nem szereti a pártelnök, ha kritikát kap.

2024. 05. 21. 12:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beszédes videó járja be a közösségi oldalakat Magyar Péter szentendrei utcai fórumáról, ahol a Tisza Párt vezetője egy hölggyel került összetűzésbe. Miután ugyanis 

a nő egy bőrövet mutatott Magyarnak, utalva arra, hogy volt felesége, Varga Judit nyilatkozata szerint volt példa arra, hogy azt vágta hozzá a volt férje, Magyar Péter begőzölt. A pártelnök körül állók pedig azt kezdték kiabálni, hogy „hülye vagy”.

Ezek után, a hölgy felé fordulva a téma elterelésébe vágott Magyar, aki arról kezdett beszélni, hogy „tudja-e a hölgy, ha ennyire boldog, hogy több mint 800 betöltetlen háziorvosi praxis van Magyarországon, és több százezer magyar van napi szintű orvosi ellátás nélkül”. Majd arra is rákérdezett, hogy azt tudja-e a demonstráló, hogy húsz év alatt „Gyurcsány és Orbán a második legszegényebb országgá tette hazánkat”.

A Mandiner által is közzétett videón látszik, hogy 

a nőtől Magyar végül elvette az övet, és feltehetően a párja elvezette a helyszínről, és azt javasolta a nőnek, hogy nézze meg újra a Varga Judittal készült interjút.

Az ominózus rész a 9. perctől látható.


Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.