Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Menczer Tamás: Gyurcsányék szívesen összefognak Magyar Péterrel + videó

A kormánypártok kommunikációs igazgatója emlékeztetett: Magyar Péter is elmondta már, hogy 2026-ban majd össze kell fogni.

2024. 05. 21. 17:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója egy kampányrendezvényen beszélt a balliberális pártok és Magyar Péter között zajló eddigi pávatáncról:

– Ne legyen kétségük. Talán erre már tettem utalást, de szeretnék még egyszer. Ezt már láttuk. Ezek táncolnak egymás körül, meg ott csinálják a műsort, aztán a végén mindig összeborulnak. Különösképpen azért, mert

akiktől jön a lóvé külföldről, azok ezt várják el. És Dobrev Klára már, a Gyurcsányné, meg a Karácsony már le is nyilatkozta a 444-en, az nem annyira jobboldali felület, tehát, gondolom, hogy ott mindent el lehet hinni. Szóval ott mondták, hogy ők várják Magyar Pétert, mert ők szívesen összefognak vele.

Aki Orbán rendszerét le akarja váltani, annak együtt kell működnie. Én mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni

– nyilatkozta Dobrev Klára.

A Gyurcsányék által támogatott Karácsony Gergely arra a kérdésre, hogy örülne-e annak, ha az ellenzéki pártok összefognának a Tisza Párttal, a regnáló főpolgármester ezt válaszolta:

Hát nagyon sokára lesz, de azt gondolom, hogy hosszú távon ennek nincs alternatívája.

Menczer Tamás hozzátette:

– Magyar Péter pedig egyébként már egy osztrák újságnak, a Die Presse nevű osztrák lapnak szintén elmondta, hogy

ha 2026-ban majd össze kell fogni, akkor majd összefog velük. – Szóval ezek teljesen egyformák, és teljesen ugyanolyanok – tette hozzá.

– Azt szeretném önöktől nagy tisztelettel kérni, hogy ha van arra lehetőségük és módjuk, akkor jöjjenek el majd június elsején a Békemenetre, illetőleg június 9-én vigyünk el mindenkit szavazni, mert ha elmegyünk mindannyian, és a saját közösségünket elvisszük, saját közösségünk minden tagját, akkor győzünk, ahogy szoktunk, és a győzelem mindig jól áll nekünk – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Borítókép forrása: Menczer Tamás Facebook-oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.