„Orbán Viktor elmondta, mi fog történni”

Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése az nem egy lezárt küzdelem.

2024. 05. 13. 13:52
Kolozsvár, 2022. április 3.
Leadja szavazatát egy nõ az országgyûlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson Magyarország kolozsvári fõkonzulátusán 2022. április 3-án.
MTI/Kiss Gábor
Fotó: MTI/Kiss Gábor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor Menczer Tamás választókerületében, Solymáron tartott fórumot, amin elmondta, hogy mi fog történni – mutatott rá a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán.

Lesz egy választás június 9-én. Az emberek az európai országokban hoznak egy döntést

– hangsúlyozta Menczer Tamás. Hozzátette: ezt követően egy héttel vagy néhány nappal később lesz majd Brüsszelben egy megbeszélés, a miniszterelnökök összejönnek, és mindenki viszi magával a választási eredményt. Akkor ott leülnek az asztal köré, és megnézik, hogy mi is a helyzet. 

A magyar miniszterelnök, aki egy nagy harcos – ez tény –, és mindig kitart, de akkor tud eredményesen küzdeni, és akkor tudja megvédeni a magyar álláspontot, az ország biztonságát és a békepárti pozíciónkat, hogyha a magyar emberek ott állnak mögötte

– mondta a kommunikációs igazgató. Jelezte: ezért szokta hangsúlyozni azt, hogy 

Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése az nem egy lezárt küzdelem.

Az emberek gondolhatnák azt, hogy Orbán Viktor meg a kormány elmondta, hogy mi nem akarunk háborút és kész vagyunk. De ez nem így van. Ez egy folyamatos küzdelem a miniszterelnöknek, a kormány tagjainak, a külügyminiszternek, az EP-képviselőknek. Ezt a pozíciót folyamatosan meg kell védeniük egyre nagyobb nyomás mellett – mondta Menczer Tamás.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Kiss Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.