Orbán Viktor neves meglepetésvendéget köszöntött a felcsúti arénában

Váratlan vendég bukkant fel a stadionban.

2024. 05. 20. 20:55
ORBÁN Viktor; MÉSZÁROS Lõrinc
A Puskás-Suzuki Kupa Felcsúton Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivi
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök TikTok-oldalán közzétett felvételek tanúsága szerint Orbán Viktor a felcsúti Puskás Akadémia egyik egykori növendékét fogadta a Pancho Arénában. Sallai Roland a Puskás–Suzuki Kupa bronzmérkőzésére látogatott ki. A magyar focista jelenleg a Bundesligában szereplő Freiburg csapat támadó játékosa, mellette pedig a válogatott alapembere.

A Puskás–Suzuki-kupát a meccset követően Orbán Viktor is értékelte, elmondta 

amikor a kupát kitaláltuk, az volt az elgondolásunk, hogy legyenek olyan külföldi csapatok, amelyek megmutatják, hogy hol tartunk, hol tart a magyar utánpótlás. Van egy folyamatos mérőszámunk, minden évben látjuk, hogy a világ legjobb klubfutballját bemutató csapatok hol állnak hozzánk képest.

Borítókép: A Puskás–Suzuki-kupa Felcsúton (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.