Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Rejtélyes haláleset történt egy újpesti panelház tetején

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

2024. 05. 27. 10:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy fiatal férfi április 29-én este öngyilkosságot követett el Újpesten – írja a Metropol. A lap olvasói információk alapján arról számolt be, hogy a kora esti órákban egy huszonegy éves férfi végzett magával az egyik panelház tetején.

A helyszínre a rendőrség, a mentőszolgálat és a tűzoltóság is kivonult, de már nem tudtak segíteni a férfin. Az utcabeliek döbbenten állnak a szörnyű eset előtt.

A villódzó fények egészen a Munkásotthon utca és a Rózsa utca kereszteződéséhez vezettek. A helyiek elkezdtek töprengeni azon, hogy mégis mi történhetett.

 

Rejtély a haláleset körül

Nagyon megrázó élmény lehetett ez a kiérkező rendőröknek és mentősöknek is. Az egyik szomszédom, egy 21 éves fiatal fiú úgy döntött, inkább a halált választja. Felment a ház tetejére, azt tervezte, hogy majd leugrik a tízemeletes tetejéről. Amikor felért, és lenézett a mélybe, elvetette a végzetes ötletet. Bár leugrani nem akart, az öngyilkosságról nem mondott le: felakasztotta magát

– mesélte a lapnak a szomszéd.

A fiatal élettelen testét a tetőn találták meg. A férfi ismerősei értetlenül állnak az eset előtt.

Az ugrástól való visszakozás sokakban kérdőjeleket hagyott, a férfi ugyanis ipari alpinista volt, sosem riadt vissza a magasságtól.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette az információkat: ​a rendelkezésre álló adatok szerint 2024. április 29-én este egy IV. kerületi társasház tetején egy férfit holtan találtak. A rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, amelynek során idegenkezűségre, illetve bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

 

Borítókép: A haláleset helyszíne (Fotó: Metropol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.