Élő közvetítés
Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék végleg szétvernék a főváros közlekedését + videó

Karácsony Gergely és Budapest balliberális vezetésének az a terve, hogy a rakpartot végleg lezárják a gépjárműforgalom elől.

2024. 05. 22. 21:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV Napi aktuális című műsorának vendége volt Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között arról beszélgetett, hogy

Karácsony Gergely és Budapest balliberális vezetésének az a terve, hogy a rakpartot végleg lezárják a gépjárműforgalom elől.

– A főpolgármester személyesen fogadtatta el a balliberális irányítású közgyűléssel a rakpart lezárásának tervét. Ezzel az utolsó szöget is bevernék a fővárosi közlekedés koporsójába – közölte Szentkirályi Alexandra.

– Úgy látszik, ez az ő személyes őrülete, hiába mérte fel az Autóklub és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is, hogy ezt a budapestiek nem akarják, ez Karácsonyt egyáltalán nem érdekli. Most pedig hazudik róla, kérdés nélkül, és nemcsak egy kis szakaszát zárná le, hanem egészen a Szabadság hídtól a Lánchídig.

A Karácsony Gergely által okozott közlekedési káosz mára a főváros gazdasági növekedésének gátjává vált. Óránként 2400 autó halad át a rakparton, ha lezárják, ezek az autók mind a kisebb utakon fognak torlódni.

Nőni fog a légszennyezettség, a dugó és a káosz. Mi a megoldásuk erre? Tiltás, lezárás, drágítás és még több káosz!

– tette hozzá a főpolgármester-jelölt.

A regnáló balliberális főpolgármester jól láthatóan nem a hétköznapi emberek valós életét éli, mivel autót nem tud vezetni, csak beül a hivatali autójába, és a sofőrje elviszi oda, ahová csak szeretné, a buszsávban kikerülve a dugókat, így vajmi kevés fogalma van arról, hogy mi történik Budapesten – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra az interjúban.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Forrás: Hír TV)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.