Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Karácsonyék végleg lezárnák a pesti alsó rakpartot az autósok elől

A főpolgármester tovább folytatja az autósüldözést, aminek részeként most a közlekedés szempontjából kulcsfontosságú pesti alsó rakpartról száműzné örökre a gépjárműveket.

2024. 05. 22. 16:47
KARÁCSONY Gergely
Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Komka Péter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A főpolgármester személyesen fogadtatta el a balliberális irányítású közgyűléssel a rakpart lezárásának tervét. Ezzel az utolsó szöget is bevernék a fővárosi közlekedés koporsójába” – írta Szentkirályi Alexandra legfrissebb Facebook-bejegyzésében.

„Úgy látszik ez az ő személyes őrülete, hiába mérte fel az Autóklub és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is, hogy ezt a budapestiek nem akarják, ez Karácsonyt egyáltalán nem érdekli. Most pedig hazudik róla, kérdés nélkül és nemcsak egy kis szakaszát zárná le, hanem egészen a Szabadság hídtól a Lánchídig.

A Karácsony Gergely által okozott közlekedési káosz mára a főváros gazdasági növekedésének gátjává vált.

Óránként 2400 autó megy át a rakparton, ha lezárják, ezek az autók mind a kisebb utakon fognak torlódni.

Nőni fog a légszennyezettség, a dugó és a káosz. Mi a megoldásuk erre? Tiltás, lezárás, drágítás és még több káosz!”

– tette hozzá a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

„A főpolgármester szokás szerint abba nem gondol bele, hogy a lisztnek el kell jutnia a pékségbe, a péknek a kemence mellé, a kenyérnek a polcokra, a vásárlóknak a boltokba. Elég volt!” – zárta Szentkirályi Alexandra a bejegyzését.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.