Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Újra megtörtént a rémálom: panelház ablakából nyitottak tüzet, ezúttal gyerekeket vettek célba

A fegyvert lefoglalták.

Forrás: Mandiner, Tények2024. 05. 24. 20:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyerekekre lőtt egy panelház ablakából egy férfi – írta Tények híre nyomán a Mandiner. A lövések szombat este dördültek el a szlovákiai Zólyomban, a Sekier lakótelepen. A város tájékoztatása szerint egy 45 éves férfi egy társasház ablakából vette célba az Alexy utcai általános iskola melletti játszótéren tartózkodó gyerekeket – írták.

A lakó „csak” egy légpuskával lőtt, ám a fiúk közül egyet el is talált. A gyerek szerencsére könnyebb fülsérüléssel megúszta.

– írta a lap.

A fegyvert azóta a hatóságok lefoglalták és szakértői vizsgálatra küldték. A rendőrség nyomozást indított a történtek pontos körülményeinek tisztázására, ugyanis egyelőre még azt sem jelenthették ki egyértelműen, hogy szándékos cselekmény történt, és nem csak véletlenül sült el a fegyver – közölték. 

Nem ez az első eset Szlovákiában, hogy valaki egy panelházból nyit tüzet a járókelőkre. Tavaly Pozsonyban kezdett el lövöldözni egy férfi, aki aztán a rendőrökre is rátámadt, így lelőtték.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kamitoghani)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.