Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Le kellett zárni az M0-st, óriási lángokkal égett egy autó

A tűzoltók nagy erőkkel oltották a tüzet.

Forrás: Katasztrófavédelem, Bors2024. 05. 24. 19:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy gépkocsi Csömörnél, az M0-ás autóút 65-ös és 66-os kilométerszelvénye között, az M3-as autópálya irányába – közölte a katasztrófavédelem közleménye alapján a Bors.

Az autó oltása (Fotó: Csömöri Önkéntes Tűzoltók)

Hatalmas lángokra lehettek figyelmesek azok, akik május 23-án, csütörtökön este az M0-s autót 65-ös és 66-os kilométerszelvényél jártak. Az autó pusztító lángokkal égett az M3-as autópálya felé vezető oldalon. Az érintett szakaszon teljes útzár volt érvényben, hatalmas volt a torlódás, a füstöt és a tüzet is messziről látni lehetett.

A fővárosi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták

 – írták a közleményben.

A tűzesettel összefüggésben nem sérült meg senki. A tűzoltói beavatkozás pár perccel este háromnegyed hét után befejeződött – nyilatkozta a Borsnak a katasztrófavédelem szóvivője.

Borítókép: Helyszíni felvétel a kiégett járműről (Fotó: Csömöri önkéntes tűzoltók)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.