Valóra vált rémálom: kétszáz ember tankolta a rossz üzemanyagot Komáromban

Drága kör lesz, de a benzinkút megtéríti a kárt.

Forrás: Új Szó2024. 05. 30. 15:55
Refuel,Cars,At,The,Fuel,Pump.,The,Driver,Hands,,Refuel
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több napon át gázolajas benzinkeveréket tankoltak azok, akik 95-ös benzint szerettek volna a gépjárműbe tölteni Komáromban – írja az Új Szó. Mindez a Real-K benzinkúton történt. 

A portál beszámol arról is, hogy hogyan szereztek tudomást az ügyről. Egy, a neve elhallgatását kérő komáromi autószerelő jelezte az egyik közösségimédia-csoportban, hogy baj van.

akik múlt héten tankoltak a Real-K benzinkúton a pozsonyi úton, és gond lett az autójukkal, keressék fel a benzinkutat, mert a szállítójuk felcserélte az üzemanyagokat szállításnál.

A benzinkút vezetője megerősítette, hogy az üzemanyagszállító kamion sofőrje gázolajat töltött a benzintárolóba, de nem szólt senkinek. Most már azt is tudni lehet, hogy a 95-ös benzin-gázolajos keveréket négy napon át, május 23–27. között árusították. Kiemelték, hogy 

csak a 95-ös benzinnel volt probléma, azon kívül minden rendben volt. 

Hozzáfűzték, a kúthálózat minden segítséget megad az érintetteknek, a tankolás díját és a szervizköltséget is megtérítik a megfelelő nyomtatványok és bizonylatok ellenében. Információik szerint körülbelül 200 gépjárművezetőt érint a probléma. 

Egy autószerelő a portálnak azt mondta, autótól függetlenül tisztítani kell az egész üzemanyagrendszert, ami több száz, de akár ezer euróba is kerülhet, az adott autó típusától függően. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.