Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
EB 2024 logoEB 2024 logo

A vízhasználatból is látni, mennyire izgalmas volt a magyar–skót meccs

Kitartottunk a végéig.

2024. 06. 25. 11:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemcsak a focipályán tartottak ki a játékosaink a magyar–skót meccsen, hanem a szurkolók is – derült ki a Fővárosi Vízművek által megosztott vízfogyasztásról szóló grafikonból, amelyen jól lehet látni, a kétórás meccs alatt mikor volt félidő és mikor volt igazán izgalmas a mérkőzés.

– A meccs 21 órakor kezdődött, a két csapat 21.47 körül ment félidőre, és a meccset végül 23 óra körül fújta le a bíró. A görbén jól látható, hogy a kezdő sípszó után a vízhasználat csökken, a 15 perces szünetben hirtelen megugrik, majd az is, hogy a mindent eldöntő második félidőről igyekeztünk a vízhasználatunkat elhalasztani a meccs lefújása utánra – összegezték.

A társaság megjegyezte, megérte kitartani, hiszen Csoboth Kevin végül gólt szerzett és így a meccsért járó 3 pontot is besöpörhette a magyar csapat.

Forrás: Fővárosi Vízművek Facebook oldala

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.