Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Akkora tömegverekedés volt a belvárosban fényes nappal, hogy még a bolt kirakatát is betörték dulakodás közben + videó

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki fényes nappal Győr belvárosában bántalmazta ismerősét.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2024. 06. 18. 12:20
Gyõr, 2023. június 15.
A gyõri városháza a belvárosban 2023. június 14-én.
MTI/Krizsán Csaba
Fotó: MTI/Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiatal felnőtt férfi 2023 áprilisában találkozott össze két ismerősével Győr belvárosában, ahol beszélgetni kezdtek. A két férfi számonkérte a vádlottat, amiért egyikőjük kabátzsebébe nyúlt – olvasható a vádiratban. Az elkövető ekkor sietve távozni akart, azonban a két férfi utánament. 

A vádlott ekkor, hogy a beszélgetést lezárja, ököllel többször megütötte az egyik férfit, aki védekezni próbált a támadás ellen. Eközben a sértett társa is igyekezett az agresszív vádlottat távol tartani barátjától. Dulakodás közben a felek az utca közepéről a széle felé sodródtak, és 

eközben egy bolt kirakatának is nekiestek, ami betört.

A férfi, akire rátámadtak, nem sérült meg. Az ügyészség a vádlottat garázdasággal vádolta meg. Vele szemben két év szabadságvesztés is kiszabható.

Az érdemi döntést a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

A térfigyelő kamera felvételén látható, ahogy az elkövető elkezdi ütni a sértettet, majd nekiesnek a kirakatnak. Ezt ide kattintva tekintheti meg. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.